top of page

do 29 jun

|

Martini Ziekenhuis (hoofdingang)

Een kijkje achter de schermen bij: Martini Ziekenhuis! #YounglinkInside

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van een ziekenhuis? Of lijkt het je gewoon eens leuk om ergens anders binnen te kijken dan je eigen werkgebied?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Een kijkje achter de schermen bij: Martini Ziekenhuis! #YounglinkInside
Een kijkje achter de schermen bij: Martini Ziekenhuis! #YounglinkInside

Datum & plaats

29 jun 2023, 17:15 – 19:30

Martini Ziekenhuis (hoofdingang), Van Swietenplein 1, 9728 NT Groningen, Nederland

Over het event

Op 29 juni opent de afdeling Pathologie van het Martini Ziekenhuis haar deuren voor young professionals die bij een bij Noorderlink aangesloten organisatie werken. Pathologie, ook wel ‘ziekteleer’ genoemd, onderzoekt het ontstaan en verloop van ziektes. Wanneer een patiënt ziek is wordt op deze afdeling in weefsel gezocht naar de oorzaak om zo, samen met andere disciplines, te kunnen komen tot een passende behandeling. Het doel van dit event is om een wereld te kunnen bekijken waarvan de deuren meestal gesloten blijven. Een unieke kans dus!

Het programma

Het event vindt plaats op donderdag 29 juni. Benieuwd hoe de avond eruit ziet?

  • 17:15 - 17:30 inloop
  • 17:30 - 18:15 rondleiding op de afdeling
  • 18:15 - 19:00 casus bespreking
  • 19:00 borrel
  • 19:30 einde

Locatie

Van Swietenplein 1, 9728 NT Groningen

We verzamelen bij de hoofdingang van het ziekenhuis om vervolgens gezamenlijk naar de afdeling te gaan. Je kunt het herkennen aan de groene vlag van Younglink.

Parkeren

Kom je met de auto? Parkeren op het terrein van het ziekenhuis is mogelijk, tegen betaling van hun tarief. Er is voldoende ruimte om je fiets of ander voertuig gratis te parkeren. Meer informatie vind je hier.

Good to know

Anders dan bij onze andere evenementen hebben we te maken met gevoelige informatie en moeten we ons aan de privacy eisen houden. Daarom is het nodig om bij aankomst een geheimhoudingsverklaring te tekenen en je ID mee te nemen zodat daar een kopie van gemaakt kan worden.

Afmelden

Onze evenementen zijn populair en steeds vaker volledig volgeboekt. We merken helaas dat sommige deelnemers op het laatste moment toch niet komen, zonder dit aan ons door te geven. Daarom vragen we je om je af te melden wanneer je er onverhoopt toch niet bij kunt zijn. Dan maken we met jouw plek een andere young professional blij. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar: younglink@noorderlink.nl

Als je je afwezigheid niet doorgeeft, loop je het risico dat we jou of je organisatie kosten in rekening brengen.

Foto's & video’s

Tijdens onze events wordt content gemaakt voor onze website en social media. Wil je hier liever niet in voorkomen? Geef dat dan van tevoren aan ons door bij binnenkomst.

Share This Event

bottom of page