top of page

do 16 nov

|

De locatie wordt later bepaald

Hét Younglink Festival

Primeur: we organiseren ons eerste eigen festival! 📣 Hoe kom je als young professional nog aan een huis? Hoe ziet de kloof eruit tussen arm en rijk, op het gebied van kans- en genderongelijkheid en tussen Noord-Nederland en de rest van Nederland?

Hét Younglink Festival
Hét Younglink Festival

Datum & plaats

16 nov 2023 16:00 – 23:00

De locatie wordt later bepaald

Over het event

Met inspirerende sprekers, workshops en proeverijen willen wij de kloof verkleinen. Help je mee? Kom ook op 16 november! 🙌🏼

De eerste sprekers die we al bekend kunnen maken, zijn zeker niet de minste: Sander Schimmelpenninck en Carine Bloemhoff. Sander kennen we o.a. van de spraakmakende VPRO-serie ‘Sander en de Kloof’, waarin hij onderzoek deed naar vermogens- en kansenongelijkheid in Nederland. Carine is wethouder van o.a. Onderwijs in de gemeente Groningen. Haar politieke drijfveer is ervoor te zorgen dat elk kind, in welk gezin het ook geboren wordt, dezelfde kansen krijgt in het leven. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat zowel Sander als Carine ons op 16 november meenemen in de wereld van kansenongelijkheid. 

Omdat dit onderwerp van belang is voor iedereen, geven we je de gelegenheid om een +1 mee te nemen. Deze persoon kan zowel van binnen als buiten je organisatie komen. Het enige wat we vragen, is dat die persoon zich even aanmeldt!

Kortom

📅 16 november 2023

⏰ Vanaf 16:00 tot ongeveer 23:00

📍 Maken we binnenkort bekend

De komende weken verklappen we steeds meer over het programma, dus houd onze socials goed in de gaten! 👀

Share This Event

bottom of page