top of page

vr 12 apr

|

Groningen

Hoe overleef ik mijn ambities?

Op vrijdag 12 april kijken we kritisch naar de maakbaarheid van succes. De lat ligt hoog als het gaat om succesvol zijn, authentiek leiderschap vertonen en gelukkig zijn.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Hoe overleef ik mijn ambities?
Hoe overleef ik mijn ambities?

Datum & plaats

12 apr 2019, 19:00 CEST

Groningen, Noorderhaven 72, 9712 VM Groningen, Nederland

Over het event

Hoe overleef ik mijn ambities?

Let’s burst the bubble!

Op vrijdag 12 april keken we kritisch naar de maakbaarheid van succes. De lat ligt hoog als het gaat om succesvol zijn, authentiek leiderschap vertonen en gelukkig zijn. In vele boeken lees je wat ‘’de manier’’ is om je doelen te bereiken. Younglink vraagt zich af; wat werkt nou echt?

Met plezier kondigen wij onze gastspreker Richard Engelfriet aan. Hij neemt ons mee in zijn verhaal over de illusie van maakbaar succes. Naar aanleiding van de vraag ‘is succes maakbaar?’ stelt Engelfriet dat het “bijna onmogelijk” is om de echte oorzaken van succes te vinden in managementtheorieën. Om die stelling kracht bij te zetten, duikt hij de wetenschap in. Zijn deels Groningse roots zorgen voor een nuchtere en scherpe benadering van dit thema.

Na de lezing is het tijd voor actie! Onder begeleiding van een RebelMasters gaan we op zoek naar wat voor jou persoonlijk werkt (don’t worry, alles gaat in groepsverband). Deze rebelse sessie levert jou zelfkennis op, zorgt ervoor dat je daarnaar durft te handelen én afstand durft te nemen van dingen die niet goed voor je zijn.

Dus als jij bij de vraag ‘hoe overleef ik mijn ambities?’, denkt ‘ja? hoe doe ik dat eigenlijk?’ dan zien we je graag op 12 april aanstaande!

19.30 – 20.00     Inloop met bubbels

20.00 – 20.45     De succes illusie - Richard Engelfriet

20.45 - 21.45      Let’s Rebel! - Rebelpoint

21.45 – 22.00     Wrap-up

22.00 - 22.30      Borrel

Share This Event

bottom of page