top of page

wo 10 mei

|

Groningen

Inspiratiesessie energie & presteren met Herre Zonderland

Wat kun je leren van een topsporter? Wil jij graag weten hoe je elke dag optimaal kan presteren? Herre Zonderland verzorgt een motiverende sessie over energie & presteren, nu en in de toekomst.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Inspiratiesessie energie & presteren met Herre Zonderland
Inspiratiesessie energie & presteren met Herre Zonderland

Datum & plaats

10 mei 2023, 19:00 – 21:30

Groningen, Petrus Driessenstraat 3, 9714 CA Groningen, Nederland

Over het event

Het doel van deze sessie is om je te inspireren, bewustwording te creëren en je te prikkelen rondom dit thema. Hoe blijf je weerbaar en veerkrachtig, juist nu? Waar kom jij je bed voor uit? En hoe mentaal en fysiek fit ben je eigenlijk? Dit zijn vragen die tijdens de sessie aan bod komen. Herre gebruikt zijn ervaring van zowel de topsport als het bedrijfsleven.

Maar wie is Herre Zonderland eigenlijk?

Herre Zonderland is op zijn 9e begonnen met turnen op topsportniveau. Samen met zijn twee jongere broers Epke en Johan en zijn oudere zus Geeske, stapte hij in de wereld van topturnen. Een van zijn persoonlijke hoogtepunten bereikte hij in 2003. In dat jaar werd hij Nederlands kampioen op de meerkamp en op 4 toestellen. Na 7 EK’s en 5 WK’s heeft hij in 2009 zijn turncarrière beëindigd.

Naast zijn topsportcarrière heeft Herre commerciële economie gestudeerd. Later rondde hij ook een Master International sportmanagement af. Herre heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven binnen verschillende organisaties. Zijn ervaring van zowel de topsport als het bedrijfsleven, gebruikt hij nu bij het geven van trainingen en presentaties. Ook wil hij bewustwording creëren op het gebied van energiemanagement, vitaliteit, slaap en voeding. Centraal staat ‘het beste uit jezelf halen’ op individueel-, team- en organisatieniveau.

Programma

19.00 uur - inloop

19.30 uur - start

20.30 uur - borrel

21.30 uur - einde

Locatie

Het event vindt plaats op de Hanzehogeschool (Wiebenga Van der Vlugtzaal B121), Groningen 9714 CA.

Afmelden

Onze evenementen zijn populair en steeds vaker volledig volgeboekt. We merken helaas dat sommige deelnemers op het laatste moment toch niet komen, zonder dit aan ons door te geven. Daarom vragen we je om je af te melden wanneer je er onverhoopt toch niet bij kunt zijn. Dan maken we met jouw plek een andere young professional blij. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar: younglink@noorderlink.nl. Als je je afwezigheid niet doorgeeft, loop je het risico dat we jou of je organisatie kosten in rekening brengen.

Foto's & video’s

Tijdens onze events wordt content gemaakt voor onze website en social media. Wil je hier liever niet in voorkomen? Geef dat dan van tevoren aan ons door bij binnenkomst.

Share This Event

bottom of page