top of page

wo 20 jul

|

Groningen

Interactieve masterclass 20'ers en 30'ers dilemma's

Is dit de baan waar ik gelukkig van word of is het tijd voor iets anders? Wil ik hier blijven wonen of eerst nog reizen? Ga ik eerst nog een opleiding volgen of wil ik misschien toch voor mezelf beginnen? Deze en andere veelgestelde vragen komen voorbij in de masterclass van Iris Colijn!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Interactieve masterclass 20'ers en 30'ers dilemma's
Interactieve masterclass 20'ers en 30'ers dilemma's

Datum & plaats

20 jul 2022, 14:30 CEST

Groningen, Boterdiep 69-1, 9712 LK Groningen, Nederland

Over het event

De onderwerpen die Iris aansnijdt in haar masterclass zijn bekend voor iedere twintiger en dertiger. Er is veel te kiezen in een voor je gevoel relatief korte tijd. En op het moment dat je op het punt staat om een knoop door te hakken, komt het stemmetje: ‘Wat als ik de verkeerde keuze maak of wat als ik het niet kan?’

De oorzaak van deze onbestemde gevoelens ligt voornamelijk in de hoge verwachting van jezelf en de beoordeling van je omgeving. Iets dat we ook vaak wel weten, maar hoe ga je hier mee om en hoe kom je van dat knagende gevoel af? En belangrijker: hoe krijg je antwoorden op de vragen waar je mee worstelt? In onze uitgebreide maatschappij is het soms lastig om te weten wat je wilt en welke keuzes je hierin maakt.

Deze waardevolle interactieve masterclass is voor jou als je met méér geluk & zelfvertrouwen jouw toekomst wilt vormgeven.

Je gaat ontdekken

> Welke dilemma's je op jouw pad tegenkomt en waarom  > Hoe je erachter komt wat je écht graag wilt  > Hoe je grip krijgt op je eigen keuzes  > Wat je nu al kunt doen om meer vertrouwen te krijgen in jezelf  > Wie je bent en welke dingen jij écht belangrijk vindt!

Over Iris Colijn

'In mijn persoonlijke programma begeleid ik mensen die simpelweg even vastlopen in dergelijke vraagstukken en ik help ze bij het maken van zelfverzekerde keuzes en het doorbreken van blokkades. Hierdoor laten ze zich niet langer meer tegenhouden door negatieve gedachten of meningen. Ze zitten weer vol energie, halen voldoening uit wat ze doen en kunnen beter ‘nee’ zeggen tegen dingen die hen niet gelukkig maken.'

Op deze avond gaan we dieper in op bovenstaande vragen. Wil je uiteindelijk meer? Of loop je vast? Dan kun je Iris ook vragen naar de 1 op 1 coachings mogelijkheden. Schiet haar vooral aan tijdens de borrel of contact haar later via haar website.

Over de locatie

De masterclass vindt plaats in de Pijp. Een prachtige plek in de binnenstad van Groningen. Bereid je voor op een gezellig, inspirerende en onvergetelijke avond!

Share This Event

bottom of page