top of page

wo 06 mrt

|

Groningen

Younglink | Een kijkje achter de schermen bij: Avebe! #YounglinkInside

Woensdag 6 maart heb jij de unieke kans om binnen te kijken bij Koninklijk! Avebe. Hier kom je alles te weten over het bedrijf en hun innovaties op het gebied van aardappelzetmeelproducten.

Younglink | Een kijkje achter de schermen bij: Avebe! #YounglinkInside
Younglink | Een kijkje achter de schermen bij: Avebe! #YounglinkInside

Datum & plaats

06 mrt 2024 16:00 – 18:00

Groningen, Zernikelaan 8, 9747 AA Groningen, Nederland

Over het event

Of je het nu eet (misschien je huisdier ook?), smeert of er zelfs in woont, laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit opmerkelijke product.

We verzamelen om 16:00 uur bij het Innovation Center op de Zernike-campus. Daar staat een presentatie over Avebe op het programma, gevolgd door een rondleiding door de research and development labs! Na afloop is er tijd om te netwerken tijdens de borrel. Om 18:00 uur is het tijd om af te ronden.

Belangrijk! Er is slechts plaats voor 30 deelnemers, dus zorg ervoor dat je je snel aanmeldt!

Algemene informatie Avebe

Royal Avebe is een coöperatie van 2.100 akkerbouwers in Nederland en Duitsland. Jaarlijks worden de zetmeelaardappelen van deze leden verwerkt tot hoogwaardige ingrediënten op basis van aardappelzetmeel en eiwit; het voegt waarde toe aan voedingsproducten, maar ook aan industriële toepassingen wereldwijd.

Avebe werkt voortdurend aan het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden en toepassingen op basis van zetmeelaardappelen en richt zich op duurzame continuïteit. Het bedrijf heeft meer dan 1.300 werknemers en productielocaties in Nederland, Duitsland en Zweden, en verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veendam, en Avebe heeft een innovatiecentrum op de Zernike-campus in Groningen.

Meer informatie over Avebe is te vinden op: www.avebe.com

Annuleren

Heb je je aangemeld, maar kun je er toch niet bij zijn? Meld je dan af door een mail te sturen naar younglink@noorderlink.nl. Op die manier kunnen we iemand anders blij maken met jouw plek.

Share This Event

bottom of page