2 december 2016 - Denk jong, denk om!


De dingen simpel houden is vrij moeilijk, de dingen moeilijk maken is daarentegen vrij simpel. Merk jij dit ook in jouw eigen organisatie?

Bekijk hier de foto's van dit event.

Wil je dit anders? Dit is je kans om met de 4 jongerennetwerkorganisaties van het Noorden de Omdenkshow bij te wonen. Volg bij ons de Omdenkshow en pas deze hierna direct toe op een probleemstelling van de Commissaris van de Koning (CdK) van de provincie Groningen. Om de moeilijke vraag van de CdK weer simpel te maken, hebben we jou als jongere nodig. Kom omdenken! Dit evenement is een unieke samenwerking tussen vier noordelijke jongerennetwerkorganisaties, JoPla (jongeren platform Provincie Groningen), JANN (Jong Ambtenaren Noor nederland) en JNG (Jongerennetwerk Groning). Tijdens de aansluitende borrel kun je jouw noordelijke netwerk vergroten. Houd het simpel, meld je aan!”

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle