Birthday Party 2016!

Wat valt er nog te schrijven over de spectaculaire opening van de 8e verjaardag van YoungLink....de kou werd door ons allen getrotseerd om te genieten van een optreden van het dweilorkest en onze keeltjes gesmeerd met een eerste drankje. De sterretjes werden uitgedeeld en al snel hadden we de stemming er goed in!

Na de nodige meezingers konden we ook binnen gaan genieten van muzikaal vermaak waar de dj ook voor entertainment zorgde. De drankjes werden regelmatig gehaald, de nodige selfies gemaakt en de voetjes gingen van de vloer!

Een kort momentje werd ingelast om stil te staan bij serieuze onderwerpen, want het was ook het laatste evenement die Ellen en Hugo organiseerden! Daarnaast namen nog enkele actieve leden afscheid als actief lid. We hopen ze echter allemaal nog wel terug te zien op de evenementen. Na een korte terug- en vooruitblik sloot Paul de speech af en konden we weer verder feesten. De bitterballen, bier, wijn en frisjes smaakten een ieder zeer goed en dus bleef het nog lang onrustig in het harbour café;-)

Wat ons betreft, op naar de volgende verjaardag!

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle