Sportevent 2016


YoungLink sportevent - Lezing en wedstrijdbezoek Donar - 23 oktober 2016

YoungLink, netwerken en sport gaan goed samen. Altijd al eens Donar in actie willen zien? Meld je dan snel aan voor het Younglink sportevent.

Op zondag 23 oktober 2016 zijn we uitgenodigd om een basketbalwedstrijd van Donar bij te wonen. Wees er snel bij, er zijn maar 50 plaatsen beschikbaar!

Lezing: ‘Maatschappelijke impact van sportevenementen' Voorafgaand aan de basketbalwedstrijd nemen Bake Dijk en Hans Slender, beide docent-onderzoekers aan de Hanzehogeschool in Groningen ons mee in de maatschappelijke impact van sportevenementen. De Olympische Spelen zijn net achter de rug, wat heeft dit de lokale bevolking opgeleverd? Wat betekent een sportevenement als de 4 mijl voor de middenstand van de stad Groningen. Dit zijn enkele voorbeelden die in de lezing naar voren zullen komen. Na een korte onderbreking, waarin we een warme maaltijd nuttigen om vol overgave Donar aan te moedigen, volgt informatie over Donar en de speluitleg. Daarna begint om 17.30 uur de wedstrijd.

Bekijk de foto's van dit event op onze Facebookpagina!

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle