Younglink verbindt op de Noorderlinkdagen 2016


Noorderlinkdagen 2016 - Workshop Younglink - 29 september 2016 Je maakt altijd een fantastische indruk. Bij een eerste kennismaking, op de maandelijkse netwerkborrel en op elk feestje. Je kent alle do’s en dont’s van het netwerken en je weet precies hoe je indruk maakt op anderen. Toch? Een leven lang leren, dat is het motto van onze generatie. Er is altijd nog genoeg te ontdekken. Ook als het gaat om kennismaken met nieuwe mensen en de bijpassende toon. De young professionals van Noorderlink (Younglink) organiseren samen met Erwin van Aken een interactieve workshop waarbij 50 YoungLinkers en 50 Noorderlinkers samen de verbinding aan gaan. Hoe maak je een onvergetelijke indruk? En hoe maak je van een netwerk figurant een persoonlijke ambassadeur? Vragen waarop we tijdens onze eigen ontdekkingstocht uitgebreid antwoord gaan krijgen.Door te doen en te ondervinden leren we samen alles over eerste indrukken en écht netwerken. Ben jij klaar om de echte verbinding aan te gaan? Laat je door ons verrAssen op de unieke locatie in het Drents Museum. Drie kernwoorden staan centraal hierbij: kennen, gunnen en vertrouwen. Er is plek voor maximaal 50 YoungLink’ers, dus meld je snel aan! Deelname is een unieke kans om deel te mogen nemen aan het Noorderlinkcongres 2016. Hoewel het congres al uitverkocht is, kun je na onze YoungLink workshop gratis aansluiten bij het verdere programma van het congres. We hebben een borrel voor je geregeld en een uitgebreid diner. De avond wordt afgesloten met een eindfeest. Specifieke dieetwensen voor het diner kun je via de opgave aan ons doorgeven. Datum: Donderdag 29 september 2016 Workshop: Drents Museum, De Brink 1, Assen Borrel en diner: De Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1, Assen Vervoer: Trein: Vier keer per uur gaat er een trein van Groningen naar Assen. Vanaf het station Assen is het nog 550 meter lopen naar het Drents Museum, De Brink 1. Auto: Er zijn diverse parkeergelegenheden in de omgeving van het museum. Parkeergarages in de directe omgeving zijn de parkeergarage Drents Museum aan de Torenlaan en de parkeergarage Stadhuis aan de Doevenkamp. Programma: 15:15 uur: Ontvangst 15:30 uur: Start Workshop “YoungLink verbindt Noorderlink” 17:00 uur: Borrel, diner en afsluiting 22:45 uur: Einde programma Ben je benieuwd wie zich al heeft aangemeld? Bekijk hier het deelnemersoverzicht >>

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle