19 januari 2017 - How to outsmart your brain

Yoni Bakker illustreerde de avond. Bekijk hier het resultaat en de foto's van dit event.

Leer op 19 januari hoe je in het nieuwe jaar je brein te slim af kunt zijn! Hoe kan je bijvoorbeeld als individu of in een team sneller tot nieuwe ideeën en creatieve oplossingen komen. Je brein is een prachtig orgaan dat je in staat stelt complexe handelingen te verrichten. Maar je brein kan ook in de weg zitten wanneer je van plan bent om bijvoorbeeld een slechte gewoonte te doorbreken of een nieuwe gewoonte vast te houden. Gerard Vonk, van Vonk&Vlam, gaat tijdens dit nieuwjaarsevent in op de werking van onze hersenen om te laten zien hoe we ons creatieve denkvermogen kunnen ontwikkelen en stimuleren. Tevens geeft hij ons tips over hoe we onze goede voornemens dit jaar wel kunnen waarmaken! Meld je aan voor deze mooie avond! Na de workshop van Gerard is het tijd voor Younglinks nieuwjaarsborrel waarin we met z’n allen kunnen proosten op een creatief 2017 vol nieuwe inzichten en goede ideeën!

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle