2 maart 2017 - (Intern) ondernemerschap: Is het al tijd voor een werkrevolutie?


Ken je de kracht van ondernemende medewerkers in een organisatie? En heb je het lef om die van jezelf te versterken? Pak dan nu deze uitdaging met beide handen aan en meld je aan voor het volgende Younglink evenement die volledig in het teken staat van ondernemen! Gedurende deze inspirerende en interactieve avond geven Sílvia Fernandes Costa (RuG) en Jorg Vletter (Voys) antwoord op vragen als: “Hoe ziet (intern) ondernemerschap er uit in de praktijk? Hoe breng je ideeën tot uitvoer als je wordt beperkt door regels en procedures? Hoe herken en creëer jij die kansen waar jouw organisatie beter van wordt?”

Datum - donderdag 2 maart Inloop - 19:00 Aanvang - 19:30 Locatie - Van Swinderen Huys, Groningen

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle