12 en 13 oktober 2017 – Studiereis


Op 12 en 13 oktober gingen we met een groep van 18 Younglinkers op studiereis naar Hamburg, met als thema City of Talent. Met deelnemers die werken bij onder andere DUO, TKP Pensioen, de gemeente Groningen, de provincie Fryslân en Noorderpoort.

Onderweg naar Hamburg maakten we een tussenstop in Papenburg, net over de grens. Daar kregen we een interessante rondleiding bij de Meyer Werft, de werf waar ze de grootste cruiseschepen bouwen. Daarna reden we door naar Hamburg en maakten we een stadswandeling die we afsloten met een biertje bij Brauhaus Albrecht in downtown Hamburg.

De volgende dag kregen we in Shhared, een community van ondernemers en start-ups een reeks presentaties. Het Netherlands Business Support Office in Hamburg (onderdeel van het ministerie van Economische Zaken) presenteerde over zakendoen in Noord-Duitsland en de cultuurverschillen tussen Nederlanders en Duitsers. Daarna gaven een aantal ondernemers hun visie op talent en ondernemerschap.

Al met al een zeer geslaagde studiereis!

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle