14 september 2017 - Dertigersdilemma: hoe maak jij het allerbeste van je leven?


Op papier een perfect leven - een afgeronde (master)studie, veel vrienden, een actief sociaal leven, een leuke relatie. Maar toch niet gelukkig. Er knaagt iets: is dit het nou? Steeds vaker bekruipt je het gevoel dat er veel meer uit het leven te halen valt; dat je gelukkiger zou kunnen zijn dan je nu bent.

Op 14 september organiseerde Younglink in samenwerking met Young Rabo een event over het Dertigersdilemma. In de Airport Eelde Lounge van het Noordlease Stadion wist quarterlife expert Mark Siegenbeek van Heukelom de 150 aanwezige young professionals met interactieve vormen te laten nadenken over keuzestress, kwetsbaarheid en het doorbreken van de comfortzone. Mark riep op in beweging te komen, twijfels en dromen te delen en te investeren in jezelf, zowel in tijd als energie.

Na de lezing was er een netwerkborrel en hadden aanwezigen de mogelijkheid om het boek van Mark aan te schaffen.

Hieronder een aantal foto's van de avond

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle