25 Januari 2018: Met welke energie ga jij het nieuwe jaar in?

Younglink is 2018 vol energie begonnen met veel nieuwe gezichten bij het eerste event! Op donderdag 25 januari, in de toepasselijke EnergyBarn, heeft prof. Linda Steg, omgevingspsychologe bij de Rijksuniversiteit Groningen, meer verteld over hoe mensen tot duurzamer gedrag gemotiveerd kunnen worden. Uit haar onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat mensen motiveren op basis hun waardes (een bijdrage leveren aan een beter milieu) beter werkt dat een financiële beloning. Tijdens de duurzame pubquiz, verzorgd door OOG Radio en Televisie directeur Evert Janse, werd de kennis van de aanwezigen getoetst op het gebied van energie. Hoeveel zonnecellen is Groningen bijvoorbeeld rijk? De leerzame avond werd afgesloten met een gezellige borrel. Onze dank gaat uit naar de Hanzehogeschool voor het gebruik van de EnergyBarn en alle aanwezigen voor hun enthousiaste inzet!

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle