Mijn tent is top: De Oosterpoort - Juni 2018


Altijd al benieuwd geweest hoe het er back stage uitziet bij De Oosterpoort? Grijp dan nu je kans! Op 26 juni duiken we in de wereld van de kunsten, het theater, de klassieke muziek, pop en rock ’n roll!

Elk jaar maakt Younglink kennis met een bedrijf of regio. We gingen al eens op roadtrip naar de Onlanden, de Eemshaven en naar het groene Drenthe. Ook bezochten we de meldkamer van de politie in Drachten. Dit jaar staat De Oosterpoort in de spotlight!

Ontmoet het Noord Nederlands Orkest (NNO)

Het NNO is één van de grootste en bekendste symfonieorkesten in Nederland. Het orkest kent bijna vijftien nationaliteiten. Wie zijn eigenlijk de mensen die in het orkest spelen? Op 26 juni maak je kennis met artistiek leider Marcel Mandos en een aantal muzikanten van het NNO.

Achter de schermen

De Oosterpoort trekt zo’n 300.000 bezoekers per jaar. Achter de schermen werken verschillende mensen ontzettend hard om de zalen elke keer weer vol te krijgen. Joey Ruchtie vertelt over zijn werkzaamheden als popprogrammeur voor De Oosterpoort, ESNS, het Bevrijdingsfestival en Noorderzon.

Tot slot geven we je de kans om echt een kijkje achter de schermen te nemen. We nemen je tijdens de rondleiding mee naar plekken waar je nog nooit bent geweest!

We sluiten de avond af met een borrel.

Details

Datum: 26 juni

Tijd: 19:00 – 22:00 u (inloop 19:00, start 19:15, einde 21:15 met aansluitend een borrel)

Locatie: De Oosterpoort, Trompsingel 27

Let op: we hebben voor dit event beperkt plek. Heb je interesse?

Twijfel dan niet om je aan te melden. Want vol is vol.

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle