Zomerborrel: Doe goed! Juli 2018


Begin je zomer met een goed gevoel en kom naar de Younglink Zomerborrel op vrijdag 20 juli. Dit keer staat de borrel in het teken van het ondersteunen van een goed doel uit de stad Groningen, namelijk de IMC Weekendschool.

Naast uiteraard genieten van de zon en gezellig borrelen met elkaar willen we de ruimte geven aan Sarah Euwema van de IMC weekendschool om ons kennis te laten maken met de achtergrond en ambities van haar organisatie. Door ons netwerk te gebruiken hopen we dit mooie doel meer zichtbaar te maken en mogelijk wat ondersteuning te bieden waar nodig. Het event is gratis en voor een borrelhapje en een drankje wordt gezorgd.

Zin in een gezellige borrel? Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Datum - vrijdag 20 juli Inloop - 17:30 uur Geen eindtijd Locatie - Stephens Smaakatelier 68, Groningen

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle