Noorderlinkdagen 2018: Ontmoet en leer van de huidige generatie


20 september is het zover: De Noorderlinkdagen 2018! Een dag die impact heeft en bijdraagt aan meer werkgeluk in Noord-Nederland. Gelukkige medewerkers zijn meer betrokken en zorgen voor effectievere organisaties. En geluk werkt aanstekelijk. Durf jij te kiezen voor je eigen werkgeluk?

Ontmoet en leer van de huidige generatie

Er valt veel van elkaar te leren! Het avondprogramma van de Noorderlinkdagen draait om de verbinding van de 'nieuwe generatie' met de 'huidige generatie'. Bij deze nodigen we jou, als Young Professional van harte uit om in gesprek te gaan met de generatie die al wat langer werkzaam is. Dineer mee, luister naar judoka en TEDx spreker Edith Bosch, laat je mening horen tijdens het Lagerhuisdebat en laat je gaan tijdens het spetterende eindfeest!

Meet

Talk

Learn

Connect

Happiness!

Younglink, onderdeel van Noorderlink, bestaat 10 jaar! Dat vieren we door je deze avond volledig gratis aan te bieden.

Over Edith Bosch

Edith is voormalig topsporter en performance coach. Ze spreekt in het avondprogramma.

Als judoka haalde zij 3 Olympische medailles, een Wereldtitel en 4 Europese titels. Ze is één van de beste vrouwelijke judoka’s die Nederland kent. Na haar topsportcarrière nam Edith deel aan en won zij Expeditie Robinson (2013). In 2016 verscheen haar biografie Expeditie Edith. In 2017 was Edith TEDx spreker. Edith is performance coach waarbij zij individuen, teams en organisaties coacht. Het is haar passie om mensen bewuster te maken van gedrag en nog veel belangrijker wat daar in essentie onder zit. Wie ben je? Wat wil je? Wat drijft je?

Edith is spreker tijdens het avondprogramma: Keep on learning, coach each other! Verbinding maken tussen jong en oud in relatie tot werkgeluk. Waarbij elkaar coachen, leren van elkaar en dus samen groeien centraal staat.

Speciaal voor jong professionals in het Noorden is het avondprogramma gratis toegankelijk.

Over Gijs Nillessen

Gijs Nillessen is ervaren TEDx spreker, journalist, communicatiewetenschapper en stand-up comedian. Wij kennen hem vooral van de 360Talk trainingen die hij voor Noorderlink Academy verzorgt. Tijdens deze avond zal hij als debatleider optreden.

Donderdag 20 september 2018
17.30 - 18.00 Borrel 18.00 - 19.00 Diner 19.00 - 20.30 Lezing (Edith Bosch) & Debat (Gijs Nillessen)
De Harmonie, Leeuwarden 20.30 - 23.00 Feest Big Party met DJ Jonas
De Neushoorn

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle