Younglink University: Kraantje Pappie - 30 oktober 2018


Younglink University: College Tour met Kraantje Pappie (host: Bram Douwes)

Op 30 oktober lieten we ons onder begeleiding van Bram Douwes in het wereldje van Kraantje Pappie onderdompelen in het Prins Claus Conservatorium (Hanzehogeschool Groningen). We leerden dat je hard moet werken, slim moet zijn (denk aan je eigen bussen huren om je vrienden mee te nemen naar je eerste optreden) maar ook een portie geluk kunt gebruiken (net op die avond programmeurs in het publiek) om de eerste stappen te maken in je carrière. Maar ook over de liefde voor de Stad, nieuwe doelen stellen (Afas Live uitverkocht?) en moeilijke periodes in je leven wat je bescheiden houdt. Om natuurlijk af te sluiten met een niet te ontbreken borrel!

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle