10 jaar Younglink: tijd voor een feestje! 23 november.


Maar liefst tien jaar geleden alweer riep Noorderlink een jongerentak in het leven om de mogelijkheden op de Noordelijke arbeidsmarkt te promoten en een gezellige groep young professionals bij elkaar te brengen. Younglink viert haar 10 jarige jubileum en dat mag gevierd worden!
Op 23 november staan we graag stil bij de oprichters, de oude actieve leden én de plannen voor 2019. We ontvangen jullie graag om 20.00 uur met een drankje en een welkomstwoord. De rest van de avond zal verder in het teken staan van een gezellig feestje. Voor een goede DJ is gezorgd. Dus, doe je dansschoenen aan en meld je snel aan!
Het programma ziet er als volgt uit:
20:00 uur - Ontvangst met welkomstdrankje
20:30 uur - Opening met terugblik op 10 jaar Younglink en bekendmaking programma 2019
20:30 uur - Start feest met DJ en open bar
24:00 uur - Einde feest Locatie: De Puddingfabriek Viaductstraat 3-3 9725 BG Groningen

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle