Younglink in de wereld van brand, gevaar, crisis en rampen. Op bezoek bij 'De Veiligheidsregio&#


Veiligheidregio Groningen is dé organisatie die zorgt dat iedereen in rust en ruimte kan leven en werken. Elke dag zorgen zij dat we grip hebben op alle risico’s en gevaren die op ons af komen. Dat gebeurt in samenwerking met meerdere organisaties, waaronder de brandweer, politie, geneeskundige hulp, gemeente en nog vele andere. Op 24 juni organiseert Younglink een werkbezoek bij Veiligheidregio Groningen. Dit keer starten we eerder en ontvangen we jullie met een broodje en een kop soep. Daarna verwelkomt Wilma Mansveld, directeur van de veiligheidregio, ons en geeft zij uitleg over de veiligheidregio. Albert van den Berg, hoofd sector crisisbeheersing, neemt ons mee in de voorbereidingen tijdens een van de grootste Groningse evenementen van afgelopen jaren; het bezoek van de Koning op Koningsdag 2018. Daarna ervaren we zelf hoe het is om te werken in een crisisteam en welke hulpmiddelen daarvoor worden gebruikt. De afsluitende borrel en netwerk moment doen we op het water, met een rondvaartboot maken we een rondje op de grachten.

Dit wil je niet missen. Meld je nu aan!

Datum: 24 juni

Tijd: We starten om 17.15 met een kop soep en een broodje en om 18.00 uur start het programma, rond 21 uur sta je weer aan wal.

Locatie: Sontweg 10, bij de brandweerkazerne

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle