Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

Happy New Year! Younglink nieuwjaarsborrel

 

 

Heb jij zin in een gezellige kick-off van 2020? Kom dan op donderdag 23 januari naar onze nieuwjaarsborrel! De ‘place to be’ voor young professionals van Noorderlink organisaties.

 

̶G̶o̶e̶d̶e̶ ̶v̶o̶o̶r̶n̶e̶m̶e̶n̶s̶  en fuck-ups 

De meest uitgekauwde vraag bij de start van een nieuw jaar: ‘’En? Wat zijn jóúw goede voornemens?’’, dit is de verboden vraag bij de Younglink Nieuwjaarsborrel op donderdag 23 januari!

 

Als young professionals werken we aan onze (persoonlijke) ontwikkeling en vinden we netwerken belangrijk. Dit is dan ook precies waar het 23 januari om draait! Wij zorgen voor een gezellig programma met veel lekkere drankjes. Waarbij jij gemakkelijk je netwerk kunt uitbreiden, een klein element waarvan je iets leert én geen leren zonder fouten; dus we vragen jouw fuck-up van 2019 te delen.  

 

En nee, jouw fuck-up delen is niet spannend. Dit doe je al tijdens het inschrijven én deze zal op 23 januari anoniem gedeeld worden. 

 

Beperkte plaatsen, dus schrijf je alvast in

De nieuwjaarsborrel vindt plaats in Groningen, maar waar precies houden we nog even geheim!

Wel kunnen we delen dat er een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar is, dus als je erbij wilt zijn moet je je nu inschrijven

 

Datum:   donderdag 23 januari 2020

Tijd:        19.00 - 22.00 uur

Locatie:  wordt kort van tevoren bekend gemaakt

 

 

 

 

Please reload