Happy New Year! Younglink nieuwjaarsborrel


Op 23 januari hebben we 2020 gezellig en kleurrijk afgetrapt bij een, met recht, trots bedrijf uit het Hoge Noorden: Hooghoudt! Een prachtig familiebedrijf sinds 1888 alwaar we een kijkje achter de schermen mochten nemen, meer te weten kwamen over het proces achter de productie en vermarkting van hun heerlijke jenevers en uiteraard een 'do it yourself tasting' om het allemaal met eigen mond te proeven! Veel nieuwe gezichten, kleine tot keiharde f&*k ups en een ontspannen begin van een nieuw Younglink jaar! Tot snel!

Foto's: Merel Jonkheid

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle