Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

Generatieverschillen op de werkvloer door Aart Bontekoning (interactieve masterclass)

 

Younglink haalt topspreker Dr. Aart Bontekoning naar Groningen!

 

Generatieverschillen, een term die veel voorbijkomt. Wat is het precies? Heeft dit impact op jouw werk? En hoe?

 

Op donderdag 27 februari organiseert Younglink een interactieve masterclass met als onderwerp generatie verschillen. 

 

Samen met Dr. Aart Bontekoning kijken we op een interactieve en vermakelijke manier naar generatie-diversiteit. “De toekomst van de vele vergrijzende organisaties en instituten is afhankelijk van de jeugdigheid van alle generaties. Een te sterke focus op de jongste als vernieuwers van de organisatie is een grote valkuil. De interactie tussen generaties is bepalend”, aldus Aart. 

 

Mede aan de hand van video laat Aart zien hoe je kunt waarnemen wat de organisatie veroudert en wat je kunt doen om gedateerde processen te updaten. Alle generaties, van de oudste tot de jongste, worden hierbij betrokken.

 

Nieuw: neem een “oudere” mee! ;-)

Aangezien deze lezing over generatieverschillen gaat, nodigen we jou uit een collega/kennis/familielid mee te nemen die buiten de Younglink leeftijdsgrens valt (37+).

 

Meedoen aan onderzoek?

Mocht je mee willen doen aan het onderzoek van Aart Bontekoning, voor mensen in de categorie vallen: "ouders uit de ‘pragmatische generatie’ (1970-1985) met kinderen uit de generatie Z (2000-2015)", dan ben je vanaf 18.15u welkom (ook deze locatie wordt nog bekend gemaakt). Meer informatie lezen over het onderzoek en je inschrijven kan hier.

 

Praktische informatie 

De masterclass met borrel na afloop vindt plaats op donderdag 27 februari, van 19.00 tot 22.00 uur. 

Locatie: Het Kasteel, Melkweg 1, Groningen.

 

 

SCHRIJF JE NU IN!

 

 

Over Aart Bontekoning

Al twintig jaar onderzoekt Aart Bontekoning hoe organisaties generatie-diversiteit kunnen benutten om ‘bij de tijd’ te blijven. In 2007 promoveerde hij op ‘generaties in organisaties’ de verborgen krachten van onze sociale evolutie’. De afgelopen jaren onderzocht hij in meer dan honderd verschillende organisaties de update kracht van Millennials (1985-2000). Ook de aankomende generatie Z (2000-2015) onderzoekt hij. Hij schreef 6 boeken en talloze artikelen over de uitkomsten van zijn unieke onderzoek.

 

Please reload