Uitgesteld! De jongeren van betekenis (online)


Helaas hebben we moeten besluiten om het event van woensdagavond 27 januari, ‘De jongeren van betekenis’ met onder andere Talitha Muusse, af te gelasten.


Het event zou plaatsvinden in het Stadslab. Daar zouden ook alle sprekers, tafelgasten, de host en de mensen van de techniek aanwezig zijn. Met de verscherpte maatregelen in de lockdown, waaronder de avondklok, is dit niet meer te realiseren. Een andere vorm, waarbij de sprekers niet op locatie aanwezig zijn, is voor ons in zo’n korte periode technisch gezien niet te organiseren. Daarnaast denken we dat een volledig online evenement geen goed alternatief is. De kracht van dit event ligt in onze ogen juist bij het gesprek tussen de sprekers, die écht bij elkaar zijn (en geen handjes hoeven op te steken, of elkaar hoeven te muten).


We vinden het enorm jammer dat we deze keuze nu hebben moeten maken. Maar er komt een herkansing! We gaan op zoek naar een nieuwe datum later dit voorjaar, werken achter de schermen ondertussen hard aan een online plan B en nodigen je ook dan weer van harte uit. We houden je op de hoogte!

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle