top of page

Wij zoeken Young Impacters!

Ben of ken jij iemand die impact wil maken in onze drie noordelijke provincies? En kun je kennis- of financiële ondersteuning gebruiken?

Dan zoeken we jou! 

Wat is Young Impacter?

Young Impacter is ontstaan om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan één van de drie noordelijke provincies van ons land. Dat wil zeggen; we gaan het Noorden een stukje mooier maken. En je begrijpt: dat mooier maken, daar hebben we mooie mensen voor nodig. Het biedt young professionals de kans om impact te maken in hun stad, dorp, wijk of straat.

 

Daarom zijn we op zoek naar projecten die…

✓ ambitieus zijn.

✓ op korte termijn te realiseren zijn.

✓ impact maken in (één van de) drie noordelijke provincies.

✓ een positieve maatschappelijke bijdrage leveren.

- en daarbij is het belangrijk dat jezelf bent aangesloten bij een Noorderlink-organisatie.

Spelregels

  1. Je ‘impact’ vindt plaats in Groningen, Drenthe of Friesland

  2. Je bent werknemer van een aangesloten Noorderlink organisatie (bij twijfel; kijk op www.noorderlink.nl).

  3. Je voert het project uit onder de rechtsvorm ‘natuurlijke’ persoon. Dat betekent dat je niet als ZZP’er, organisatie of stichting kunt deelnemen.

  4. Je ‘impact’ mag geen winstoogmerk hebben en alle eventuele middelen die over zijn na de duur van het project Young Impacter dienen teruggegeven te worden aan Noorderlink danwel Younglink.

  5. Je bent niet ouder dan 35 jaar (dus 35 jaar & 11 maand kan nog net) op de startdatum van de aanmelding.

  6. Je weet welke ondersteuning je van Noorderlink/Younglink wilt ontvangen. Specificeer dit waar mogelijk.

  7. Je geeft toestemming voor het kosteloos delen en gebruiken van foto’s, portretten en verhalen door Noorderlink (Younglink) die over jouw ‘impact’ gemaakt wordt.

  8. De impact raakt de drie pijlers; direct van start; ambitieus; positieve bijdrage aan de maatschappij.

  9. Bij onvoorziene omstandigheden is het bestuur van Younglink gerechtigd om spelregels toe te voegen, aan te passen of te verwijderen.

Drinken wij binnenkort een koffie met jou? 

De mooiste en tofste ideeën, die uiteraard passen bij bovenstaande vereisten, nodigen we uit voor een kop koffie. Wie weet kiezen we jouw project uit en kunnen we je ondersteunen bij de realisatie van je idee. Naast kennis en een netwerk stellen we in totaal 2.000 euro beschikbaar voor projecten. Samen gaan we een plan ontwikkelen en linken we je aan andere Young Impacters! ​

Vragen?

Twijfel je of je aan 'de spelregels' hieronder voldoet? Of heb je een andere vraag na het lezen van de tekst? Neem dan contact op via younglink@noorderlink.nl

bottom of page