Younglink
Informeel netwerken tijdens informatieve activiteiten.

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk. Circa 10 keer per jaar organiseert Younglink een activiteit om jou de kansen van de noordelijke arbeidsmarkt te laten zien of om je als persoon verder te ontwikkelen. Dit kan een lezing zijn over het geheugen, een workshop over kernkwaliteiten of een busreis door de regio. Wij hopen jou iedere keer weer te verrassen.  Dit in combinatie met een gezellige netwerkborrel om ook op informele wijze contacten op te doen.

Actieve leden: even voorstellen!

Als actief lid zijn we verantwoordelijk voor het organiseren van events, het Younglink-Grow coachingstraject en alle overige zaken die nodig zijn om van Younglink een succes te maken. Benieuwd wie we zijn? Wij stellen ons graag eventjes voor!

DONALD

Hi! Ik ben Donald van Rosmalen, werkzaam bij Ordina als Technisch Oracle consultant dit wil in het kort zeggen dat ik zorg dat databases en applicaties blijven draaien, en adviseer rondom IT/Infra vraagstukken.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan verschillende (vecht)sporten, motorrijden en hou ook wel van een biertje of wijn op zijn tijd.

Voor Younglink organiseer ik samen met de actieve leden onze events en doe dat al 3 jaar met veel plezier. Verder hou ik mij bezig met het sociale gedeelte voor de actieve leden. Mocht je een keer koffie willen drinken dan heb ik het liefste een dubbele espresso, echter een enkele is ook prima!

GRIETTE

Hoi! Ik ben Griëtte en ben 3 dagen per week te vinden bij Noorderlink, waar ik werk als Event Manager. Ik hou van plannen, organiseren, orde houden in de chaos; dus ik zit perfect op mijn plek;-). Wil je meer weten over Younglink? Dan kan ik je daar alles over vertellen, want Younglink is onderdeel van mijn werk en met dit aan Noorderlink verbonden platform voor young professionals houd ik me ook dagelijks bezig. De 4 dagen die ik niet werk kun je me vinden in de kinderboerderij met onze prachtige dochter Loïs, in de stad met vrienden en een wijntje, lekker uit eten met mijn man Rutger of zwetend in het park aan het bootcampen.

MANDY

Hi! Ik ben Mandy en werkzaam bij TKP pensioen. Waar ik werkzaam ben bij de Werkgeversadministratie voor pensioenfonds Vervoer.
Sinds februari 2020 ben ik actief lid bij Younglink. Nadat ik vaker te vinden was bij de Younglink events kwam dit op mijn pad. Ik vind het erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en vind het erg leuk om nu te helpen met het organiseren van de events.
In mijn vrije tijd spreek ik met name graag af met vrienden. Ook luister ik graag naar muziek en ga ik ga ik af en toe naar concerten. Waar ik dan ook graag een plaat scoor voor mijn platencollectie. 

MARTEN

Hoi! Ik ben Marten, werkzaam bij de Rijksuniversiteit Groningen als communicatiemedewerker. In een kleine notendop houd ik me bezig met het aantrekken van (internationale) studenten voor de Faculty of Science and Engineering. 

Elk jaar organiseer ik met een aantal andere actieve leden onze toffe Younglink evenementen. Ook probeer ik met Nynke onze ‘smoel’ wat op te leuken. Zorgen dat we als Younglink online zichtbaar zijn en wanneer we dit zijn, er zo goed mogelijk uitzien. Een soort digitale make-up artiest dus :P

Daarnaast ben ik aardig sportief (gym, fietsen, hardlopen) en kun je me vinden op fijne festivals!

NYNKE

Hi! Ik ben Nynke, werkzaam bij de Hanzehogeschool Groningen als communicatieadviseur en woordvoerder. Sinds februari 2019 ben ik actief lid bij Younglink en help ik mee met het organiseren van evenementen en het goed (online) zichtbaar zijn van Younglink, samen met Marten. Het leuke van Younglink vind ik dat er volop gelegenheid is om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe dingen te ontdekken. Ook vind ik het leuk om iets voor de young professionals in het Noorden te kunnen doen.
Mijn hobby’s zijn reizen, muziek en ik hou ervan om veel buiten te zijn (wandelen, fietsen, hardlopen).

SOPHIE

Hi! Ik ben Sophie, werkzaam bij Yacht als recruitment consultant voor het vakgebied marketing & communications. Mijn werk bestaat uit het verbinden van professionals aan interessante opdrachtgevers. Daarnaast houd ik me bezig met HR-vraagstukken. Bij YL help ik graag met het organiseren van events en vind ik het heel leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. In mijn vrije tijd kun je me vinden met vrienden in de stad of bij een concert. Verder probeer ik om zo vaak mogelijk uit eten te gaan. Ter compensatie daarvoor loop ik hard, en hockey ik bij GHBS. 

FLOOR

Hai, Ik ben Floor, werkzaam bij mbo ROC Noorderpoort in Groningen als coördinator Vitaliteit. Dit betekent dat ik voor medewerkers en studenten programma's en activiteiten ontwikkel die bijdragen aan regie op eigen vitaliteit. In mijn werk ben ik bezig met onderwijsontwikkeling, sport- en leefstijllessen, verbinding met externe partijen en het organiseren van evenementen. 

Bij Younglink organiseer ik samen met andere actieve leden events voor young professionals. 

Samen met Mark, Donald, Alianne, Nicole en Rebecca kom ik op bezoek bij aangesloten organisaties om een kop koffie te drinken en in gesprek te gaan over onze events en Younglink-Grow.

Oja, nog even over mijn passies; mijn dochtertje Lauren, lekker koken en eten, een dansje op zijn tijd en sporten (pilates, crossfit en dans).

JOHAN

Hoi! Ik ben Johan, werkzaam bij de RDW als system engineer. Misschien een beetje een vage term (zoals wel meer termen in de ICT ;)), maar in het kort houd ik mij bezig met het door ontwikkelen van systemen waar de software van de RDW op draait. Mocht je bijvoorbeeld een kenteken op de RDW site raadplegen, dan kijk je naar schermen die op systemen van mijn team draaien.

Voor Younglink houd ik mij, naast het organiseren van evenementen, bezig met de contacten met de bij Noorderlink aangesloten organisaties, en organiseer ik samen met Alianne, Annemijn en Mark het Younglink-Grow programma. Ik heb aardig wat hobby’s (teveel eigenlijk), de voornaamste zijn gezellig bij vrienden langs en knutselen aan mijn auto.

MARK

Hi, ik ben Mark Rutgers en werkzaam bij de Gemeente Groningen als adviseur van De Oosterpoort en de Stadsschouwburg (directie SPOT). Binnen de gemeente vervul ik meerdere taken om zo nieuwsgierig te blijven en het optimale uit mijzelf te kunnen halen. Zo werk ik als Officier van dienst bij de Veiligheidsregio en maak ik deel uit van verschillende projectgroepen, zoals de harmonisatie van de oud Gemeentes Haren, Ten Boer en Groningen.

Sinds 2017 ben ik actief lid bij Younglink. Het geeft het mij enorm veel energie om met de andere actieve leden de events van Younglink te organiseren. Samen met Griëtte hou ik grip op de financiën en met een grotere groep houden wij de banden met de organisaties warm. Younglink geeft de mogelijkheid om verder te kijken dan je eigen organisatie en kennis te maken met andere jongeren die willen netwerken. Het helpt mij om beter te weten wat ik wil.

Om goed tot rust te komen reis ik veel om even helemaal weg te zijn, ga ik tot het naadje tijdens cross-fit en drink ik iets teveel drankjes samen met m’n vrienden 😊  

NICOLE

Hi! Ik ben Nicole en als recent gepromoveerde arts momenteel werkzaam bij de (kinder) psychiatrie bij Lentis.

Bij Younglink help ik mee met de organisatie van evenementen en als Younglink ambassadeur hou ik contact (met name door veel gezellige koffie afspraken) met de aangesloten Noorderlink organisaties. Tevens organiseer ik samen met Donald en Johan de niet onbelangrijke  sociale borrels en etentjes van Younglink. In mijn ‘vrije tijd’ ben ik bezig met het schrijven gedichten en het eerste kinderboek is de maak. Wakker maken kun je me voor een mooi festival, buiten ontbijten of struinen over een rommelmarkt.

SHARON

Met ervaring in evenementen organiseren ben ik bij Younglink aangehaakt om mijn passie en kennis te delen. Mijn naam is Sharon en ik werk als projectmanager voor het Groningen Congres Bureau. Kort samengevat ben ik verantwoordelijk voor de volledige organisatie van zo’n vijf tot tien congressen per jaar, met focus op voortgang- en kwaliteitsbewaking. Bij Younglink denk ik mee over de “puntjes op de i” van de evenementen en het uitbreiden van het Younglink netwerk. Verder ben ik dol op lekker eten en borrelen, koken én live muziek!   

REBECCA

Hoi! Mijn naam is Rebecca en ik vind het leuk om mensen op een positieve manier nieuwe vaardigheden aan te leren. Daarom werk ik als communicatietrainer bij het UMCG/Rijksuniversiteit te Groningen. In mijn vriendenkring ben ik degene die komt met ideeën voor sociale activiteiten en leggen zij maar al te graag de organisatie taken bij mij neer. Zodoende ben ik bij Younglink terecht gekomen waar ik met plezier evenementen organiseer voor Young professionals. Altijd in voor een gezellige borrel! Ok doei.

Noorderlink

Younglink is een onderdeel van Noorderlink. Noorderlink is een samenwerkingsverband van meer dan 40 grote bedrijven in Noord Nederland op het gebied van HR.
Lees meer over Noorderlink op www.noorderlink.nl

Is jouw organisatie ook lid van Noorderlink?:

 • Alfa College

 • Avebe

 • Bevolkingsonderzoek Noord

 • Centraal Justitieel Incassobureau

 • Dienst Uitvoering onderwijs

 • Drenthe College 

 • Gasterra 

 • De N.V. Nederlandse Gasunie

 • Gemeente Assen 

 • Gemeente Emmen

 • Gemeente Groningen

 • Gemeente Midden-Groningen

 • Hanzehogeschool Groningen

 • Koninklijke Wagenborg

 • Lentis 

 • Loopbaaninitiatief SWNN

 • Martini Ziekenhuis 

 • Ministerie van EZK

 • Nationale Politie 

 • NDC Mediagroep

 • NHL Stenden hogeschool

 • Noorderpoort

 • Onderwijsgroep Noord 

 • Prolander

 • Provincie Drenthe

 • Provincie Fryslân

 • Provincie Groningen  

 • Rabobank 

 • RDW

 • Rijksuniversiteit Groningen 

 • SVB

 • UMC Groningen

 • Unigarant

 • UWV District Noord

 • Vanboeijen

 • Veiligheidsregio Groningen

 • Waterbedrijf Groningen 

 • Waterschap Noorderzijlvest 

 • Waterschap Vechtstromen 

 • Wetterskip Fryslân

 • YoungCapital

Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

 • LinkedIn
 • Instagram
 • Facebook - Black Circle
 • Twitter - Black Circle