Younglink is een netwerk voor en door young professionals werkzaam bij een organisatie die aangesloten is bij het Noorderlink-netwerk.

Contact
younglink@noorderlink.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle

Younglink-Grow - groei met ons mee!

 

Younglink-Grow

 

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat Younglink volop in beweging is en dat we dit jaar iets nieuws hebben geïntroduceerd: ‘Younglink-Grow’. Younglink-Grow is een coachtraject voor young professionals binnen Noorderlink. Inmiddels hebben we vele enthousiaste aanmeldingen binnen van young professionals. Ook zijn er veel coaches die hebben aangegeven young professionals een stapje verder te willen helpen in hun loopbaan. Het eerste traject van Younglink-Grow lijkt tot dusver dus een succes te zijn. Hier zijn we natuurlijk hartstikke blij mee.

Dit betekent echter ook dat de inschrijving voorlopig is gesloten. Wanneer het allemaal goed verloopt, hopen we in november een nieuw traject te starten. Wil je op de hoogte gehouden worden over Younglink-Grow en de eventuele mogelijkheden in november? Laat het dan weten door ons een mailtje te sturen via younglink-grow@noorderlink.nl.

‚Äč

 

Wat is Younglink-Grow eigenlijk?

Younglink-Grow is een coachingstraject waarbij young professionals coaching of advies kunnen krijgen van ervaren werknemers van andere Noorderlink organisaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een specifieke vraag over loopbaanontwikkeling, de wens om een vaardigheid (verder) te ontwikkelen, of de behoefte om eens met iemand te sparren over andere loopbaan gerelateerde zaken.

 

En hoe werkt dit dan?

Op basis van zijn/haar coachvraag wordt een young professional gekoppeld aan een coach, die ervaring heeft op het gebied van de coachvraag. Samen met de young professional wordt er toegewerkt naar een antwoord op de betreffende coachvraag. In principe gaan de young professional en coach voornamelijk zelf aan de slag, door (bij voorkeur) maandelijks af te spreken. Daarnaast organiseert Younglink-Grow drie plenaire sessies waarin een inhoudelijk programma wordt verzorgd en waarbij alle deelnemende young professionals en coaches elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen met elkaar kunnen delen.