top of page

It's not what you know, it's who you know!

Met Connect brengen wij young professionals uit verschillende organisaties bij elkaar. Elkaar sterker maken, netwerk delen, korte lijntjes, betrokken zijn. Dat zijn de kernwoorden waar we bij Connect voor staan.

Meer weten over Connect?

Younglink is een platform waar young professionals elkaar kunnen leren kennen, inspireren en om hulp vragen. Ook willen we de kennis en ervaring van de Noorderlink organisaties bij elkaar brengen.

Connect brengt dit nog een stapje verder door andere netwerken - binnen én buiten de aangesloten Noorderlink organisaties - met elkaar in contact te brengen.

 

Veel van de bij Noorderlink aangesloten organisaties hebben een eigen netwerk voor young professionals. We merken dat we ons als netwerk voor young professionals vaak met dezelfde thema's bezighouden, zoals persoonlijke- en professionele ontwikkeling, kennisdeling of het leren kennen van nieuwe relaties. Connect is vanuit Younglink de verbindende factor. Door agenda's op elkaar af te stemmen en samen met elkaar op te trekken, ontstaan mooie co-creaties! 

Meer over onze bijeenkomsten

Nog niet aangesloten bij Noorderlink?

bottom of page