It's not what you know, it's who you know!

Met Connect brengen wij young professionals uit verschillende organisaties bij elkaar. Elkaar sterker maken, netwerk delen, korte lijntjes, betrokken zijn. Dat zijn de kernwoorden waar we bij Connect voor staan.

Over Connect

Younglink is een platform waar young professionals elkaar kunnen leren kennen, inspireren en om hulp vragen. Ook willen we de kennis en ervaring van de Noorderlink organisaties bij elkaar brengen.

Connect brengt dit nog een stapje verder door andere netwerken - binnen én buiten de aangesloten Noorderlink organisaties - met elkaar in contact te brengen.

 

Veel van de bij Noorderlink aangesloten organisaties hebben een eigen netwerk voor young professionals. We merken dat we ons als netwerk voor young professionals vaak met dezelfde thema's bezighouden, zoals persoonlijke- en professionele ontwikkeling, kennisdeling of het leren kennen van nieuwe relaties. Connect is vanuit Younglink de verbindende factor. Door agenda's op elkaar af te stemmen en samen met elkaar op te trekken, ontstaan mooie co-creaties! 

Terugblik

Het is al even geleden, maar in 2020 organiseerden we samen met YoungRUG het online kennisevenement 'Leiderschap in crisistijd'. Rico Bakker interviewde prof. dr. Janka Stoker om er achter te komen hoe succesvolle leiders zich gedragen tijdens een crisis. Goede leiders worden gewaardeerd door hun directieve aanpak tijdens onzekere tijden.

 

Daarnaast weten ze wanneer ze de teugels weer wat moeten laten vieren en de eigen verantwoordelijkheid van de medewerkers weer terug te geven. Aan de andere kant kan een crisis ook een goed moment zijn voor een medewerker: is mijn functie nog wel uitdagend genoeg? Hoe ga ik om met onzekerheden en hoe bespreek ik dat met mijn leidinggevende? 

Samenwerken?

Younglink Connect X jouw organisatie? 

Maak jij deel uit van een young professional netwerk, en zou je de mogelijkheden tot samenwerking willen onderzoeken? Dat willen wij ook!

 

Stuur ons een mail via younglink@noorderlink.nl

Nog niet aangesloten bij Noorderlink?