Ook groeien?

Grow is een coachingsprogramma speciaal bedoeld voor jongeren tot 36 jaar binnen het Younglink netwerk. In dit programma word je als young professional gecoacht door een ervaren medewerker van een Noorderlink organisatie op je eigen coachingsvraagstuk.

Coachingsvraagstuk

Iedereen heeft een ander coachingsvraagstuk. De jouwe kan heel concreet zijn, bijvoorbeeld het ontwikkelen/verbeteren van je assertiviteit of je presentatievaardigheden.

 

Maar het kan ook een bredere vraag zijn, zoals een vraag over je loopbaan of hulp bij het ontdekken van je kwaliteiten. 

Digitale speed date

Meld je aan met je coachingsvraagstuk via de aanmeldknop onderaan de pagina. Aan de hand van de door jou opgegeven informatie, zoeken wij hier twee potentieel geschikte coaches bij. Door middel van een digitale speeddate maak je met beide coaches kennis, en kies je vervolgens de coach van jouw voorkeur. Een goede match is tenslotte belangrijk om een succesvol coachingstraject met elkaar te doorlopen. 

Younglink staand wit kader .webp

Duur van het traject

Het coachingstraject gaat van start tijdens een centrale kickoff in september 2022 en duurt tot eind november 2022. Zo heb je ruim de tijd om samen met je coach aan je coachingsvraagstuk te werken. Younglink heeft hierin een faciliterende rol. Samen met je coach bepaal je zelf hoe jouw coachingstraject eruit zal zien. Bijvoorbeeld af en toe samen sparren, of elke week op een vast moment koffie drinken.

Younglink voorziet je van handige tools en tips die je kunt gebruiken tijdens het traject. Daarnaast organiseren we een aantal bijeenkomsten: een startbijeenkomst, een intervisie bijeenkomst en een eindbijeenkomst. 

De data voor de bijeenkomsten zijn al bekend, namelijk: de startbijeenkomst op woensdag 14 september, de intervisie op woensdag 19 oktober en de eindbijeenkomst op woensdag 30 november. We gaan er vanuit dat jij en je coach hierbij aanwezig zijn, want dit wil je natuurlijk niet missen!

We zoeken coaches én coachees

De coach en coachee worden gematcht op basis van het coachingsvraagstuk van de coachee. Hoe beter de klik is tussen de senior en de young professional, hoe succesvoller en leuker het traject natuurlijk is! We merken niet voor niets dat veel koppels contact met elkaar blijven houden na afloop van het traject.

Ben je coach of coachee en wil je meedoen? Je kunt je tot 31 augustus 2022 aanmelden via de knop onderaan deze pagina.

Ben je er klaar voor?