top of page

Ook groeien?

Heb je een coachingsvraagstuk of vind je het waardevol om vaker te sparren met iemand buiten jouw organisatie? Dat kan! Meld je aan voor Grow, waar we jou als young professional verbinden aan een ervaringsdeskundige uit ons netwerk.

Herken jij dit?

Loop je met het idee om je verder te ontwikkelen in jouw werk? Heb jij een bepaald doel voor ogen en weet je niet hoe je dit kan bereiken?

 

Wij (her)kennen dit! Soms zou het fijn zijn als er iemand is met wie je even kunt sparren of die je net even verder kan helpen omdat hij of zij deze weg al heeft bewandeld.

Doe je mee?

We zoeken young professionals én ervaringsdeskundigen. Hoe beter de klik is tussen die twee, hoe succesvoller en leuker het traject is! We merken niet voor niets dat veel koppels contact met elkaar blijven houden na afloop van het traject.

Het traject

We gaan van start met een centrale kick off waar je wordt gematcht met een ervaringsdeskundige. Het traject duurt een aantal maanden. Zo heb je ruim de tijd om samen aan je vraagstuk te werken.

 

Samen met je match bepaal je zelf hoe jouw traject eruit zal zien. Bijvoorbeeld af en toe samen sparren of wekelijks samen koffie drinken.

 

Wij faciliteren een aantal bijeenkomsten. Daar leer je mede-young professionals en ervaringsdeskundige kennen en is er ruimte om ervaringen te delen. Meedoen? Stuur dan een mail naar younglink@noorderlink.nl

Younglink staand wit kader .webp

Benieuwd wie je voorgingen? Check hun ervaringen hieronder!

 • Wat is het verschil tussen Noorderlink, Younglink en Traineelink?
  Noorderlink mag je zien als de moedergans en Younglink en Traineelink zijn haar kindjes! Noorderlink is hét samenwerkingsverband tussen de 40 grootste werkgevers van Noord-Nederland. Younglink is speciaal opgericht voor de young professionals tot 36 jaar van de aangesloten organisaties, zodat er beter op de wensen en behoeften van deze doelgroep ingespeeld kan worden. Daarom is ook Traineelink ontstaan, zij spelen specifiek in op de behoeften van de trainees van de aangesloten organisaties (en daarbuiten). Voor Noorderlink ga je naar www.noorderlink.nl en voor Traineelink naar www.traineelink.nl
 • Ik werk niet bij een aangesloten organisatie. Mag ik dan ook naar jullie events en activiteiten?
  Zeker! Je mag in ieder geval 1 keer per jaar komen proeven aan een van onze activiteiten of events. Wil je vaker komen? Dan kun je een jaarlijks abonnement afsluiten van 150 euro. Interesse? Neem dan contact met ons op via younglink@noorderlink.nl
 • Uit welke subgroepen bestaat Younglink?
  Onze grootste focus ligt op het organiseren van kennis- en netwerkevents, dit doet het subgroepje Events. Maar er is meer! Zo hebben we ons coachingstraject Grow, is er een team die zich bezighoudt met de zichtbaarheid (Visible) van Younglink en houden we goed contact met andere jongerennetwerken via Connect.
 • Ik wil graag een actieve bijdrage leveren aan Younglink, kan dat?
  Natuurlijk! We gaan graag met je in gesprek om te kijken of er een match is. Check het kopje Vacatures of stuur je CV naar younglink@noorderlink.nl zodat we contact met je kunnen opnemen.
 • Hoe blijf ik op de hoogte over de events van Younglink?
  Meld je via deze link aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram en LinkedIn. Hierin houden we je op de hoogte van onze events, maar leer je ons ook beter kennen. Voorbeelden zijn het Grow traject, samenwerkingen die we zijn aangegaan en vacatures voor het bestuur!
 • Mag ik iemand meenemen naar een event van Younglink?
  Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! We snappen dat het spannend kan zijn om alleen naar een event te gaan, dus neem vooral je collega’s mee. Gaat het om iemand van een niet aangesloten organisatie? Dan mag diegene eens per jaar gratis deelnemen aan een event van Younglink.
 • Hoe kom ik in contact met Younglink?
  Is je vraag niet beantwoord op de website of via de FAQ? Stuur een mailtje naar younglink@noorderlink.nl en we helpen je graag verder!
bottom of page