top of page

Ook groeien?

Heb je een coachingsvraagstuk of vind je het waardevol om vaker te sparren met iemand buiten jouw organisatie? Dat kan! Meld je aan voor Grow, waar we jou als young professional verbinden aan een ervaringsdeskundige uit ons netwerk.

Herken jij dit?

Loop je met het idee om je verder te ontwikkelen in jouw werk? Heb jij een bepaald doel voor ogen en weet je niet hoe je dit kan bereiken?

 

Wij (her)kennen dit! Soms zou het fijn zijn als er iemand is met wie je even kunt sparren of die je net even verder kan helpen omdat hij of zij deze weg al heeft bewandeld.

Doe je mee?

We zoeken young professionals én ervaringsdeskundigen. Hoe beter de klik is tussen die twee, hoe succesvoller en leuker het traject is! We merken niet voor niets dat veel koppels contact met elkaar blijven houden na afloop van het traject.

Het traject

We gaan van start met een centrale kick off waar je wordt gematcht met een ervaringsdeskundige. Het traject duurt een aantal maanden. Zo heb je ruim de tijd om samen aan je vraagstuk te werken.

 

Samen met je match bepaal je zelf hoe jouw traject eruit zal zien. Bijvoorbeeld af en toe samen sparren of wekelijks samen koffie drinken.

 

Wij faciliteren een aantal bijeenkomsten. Daar leer je mede-young professionals en ervaringsdeskundige kennen en is er ruimte om ervaringen te delen. Meedoen? Stuur dan een mail naar younglink@noorderlink.nl

Younglink staand wit kader .webp

Benieuwd wie je voorgingen? Check hun ervaringen hieronder!

bottom of page