Ook groeien?

Grow is een coachingsprogramma speciaal bedoeld voor jongeren tot 36 jaar binnen het Younglink netwerk. In dit programma word je als young professional gecoacht door een ervaren medewerker van een Noorderlink organisatie op je eigen coachingsvraagstuk.

Coachingsvraagstuk

Iedereen heeft een ander coachingsvraagstuk. De jouwe kan heel concreet zijn, bijvoorbeeld het ontwikkelen/verbeteren van je assertiviteit of je presentatievaardigheden.

 

Maar het kan ook een bredere vraag zijn, zoals een vraag over je loopbaan of hulp bij het ontdekken van je kwaliteiten. 

Speed date

Tijdens de eerste bijeenkomst, ga je op zoek naar een geschikte coach. Door middel van speeddates maak je kennis met een aantal coaches, en kies je vervolgens degene die het beste bij je past. Een goede match is tenslotte belangrijk om een succesvol coachingstraject te doorlopen. 

Younglink staand wit kader .webp

We zoeken coaches én coachees

We zijn op zoek naar zowel coaches als coachees. Hoe beter de klik is tussen de senior en de young professional, hoe succesvoller en leuker het traject is! We merken niet voor niets dat veel koppels contact met elkaar blijven houden na afloop van het traject.

Duur van het traject

Het coachingstraject gaat van start tijdens een centrale kickoff en duurt van maart t/m juni 2023. Zo heb je ruim de tijd om samen met je coach aan je coachingsvraagstuk te werken.

 

Younglink heeft hierin een faciliterende rol. Samen met je coach bepaal je zelf hoe jouw coachingstraject eruit zal zien. Bijvoorbeeld af en toe samen sparren, of elke week op een vast moment koffie drinken.

Younglink voorziet je van handige tools en tips die je kunt gebruiken tijdens het traject. Daarnaast organiseren we een aantal bijeenkomsten.

 

De data voor 2023 zijn bekend! Controleer vast of je op deze momenten beschikbaar bent.

 

  • Januari: Inschrijven traject

  • Woensdag 8 maart: startbijeenkomst ​

  • Woensdag 5 april: 2e bijeenkomst

  • Woensdag 10 mei: 3e bijeenkomst

  • Woensdag 7 juni: slotbijeenkomst