top of page

do 18 apr

|

Leeuwarden

Bas Kremer over mentale kracht

Stel je voor: al je angsten, zorgen en onzekerheden behoren tot het verleden. Dat zou toch heerlijk zijn?! Bij dit nieuwe Younglink event helpt Bas Kremer je daarbij.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bas Kremer over mentale kracht
Bas Kremer over mentale kracht

Datum & plaats

18 apr 2024, 19:00 – 21:00

Leeuwarden, Blokhuisplein 40, 8911 LJ Leeuwarden, Nederland

Over het event

Hoe? Op basis van zijn persoonlijke ervaring als één van de zwaarst getrainde militairen van Nederland in combinatie met zijn academische achtergrond in psychologie geeft hij inzichten om een helpend mens- en wereldbeeld te ontwikkelen. Tijdens deze keynote heb je de bijzondere kans om naar zijn unieke en onvoorstelbare levenservaringen te luisteren en je te laten inspireren over mentale kracht. Want: ‘je kunt meer dan je denkt’.

Wie is Bas Kremer?

Bas Kremer is een voormalig special forces operator en human performance specialist. Je kent hem misschien van zijn rol als staflid in de Videoland series ‘Special Forces VIPs’ en ‘Life Trail’. Daarnaast heeft hij samen met onder andere Erik Wegewijs een online learning experience platform ontwikkeld genaamd ‘Special Forces Tussen Je Oren’, met als missie het vergroten van veerkracht bij zoveel mogelijk mensen. Hij is een inspirator op het gebied van mentale kracht en adaptiviteit, met als doel: innovatie van de mens.

Locatie

Een topspreker vraagt om een toplocatie! Het event vindt plaats in de Blokhuispoort, een voormalige gevangenis en spectaculair gebouw in de binnenstad van Leeuwarden. Eenvoudig te bereiken met het OV!

Navigeer naar: Blokhuisplein 40, 8911 LJ Leeuwarden

Voor wie?

Dit event is alleen te bezoeken voor young professionals tussen de 18 en 36 jaar die werken bij een aangesloten organisatie van Noorderlink. Een overzicht van aangesloten organisaties vind je hier.

Programma

19:00 - Inloop

19:30 - Keynote door Bas Kremer

20:30 - Borrel!

Share This Event

bottom of page