top of page

do 16 nov

|

Energy Barn

Hét Younglink Festival

Primeur: we organiseren ons eerste eigen festival! 📣 Als young professional heb je waarschijnlijk dagelijks te maken met de generatiekloof op de werkvloer. Wat kun jij hier aan doen? En wat is de communicatiekloof nou precies?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Hét Younglink Festival
Hét Younglink Festival

Datum & plaats

16 nov 2023, 16:00 – 23:00

Energy Barn, Zernikelaan 17, 9747 AJ Groningen, Nederland

Over het event

Met inspirerende sprekers, workshops en proeverijen behandelen we de verschillende kloven. Met als doel deze te overbruggen! Help je mee? Kom dan ook op 16 november! 🙌🏼

We hebben een geweldige line-up voor je klaarstaan met niemand minder dan Sander Schimmelpenninck en Carine Bloemhoff. Sander kennen we o.a. van de spraakmakende VPRO-serie ‘Sander en de Kloof’, waarin hij onderzoek deed naar vermogens- en kansenongelijkheid in Nederland. Carine is wethouder van o.a. Onderwijs in de gemeente Groningen. Haar politieke drijfveer is ervoor te zorgen dat elk kind, in welk gezin het ook geboren wordt, dezelfde kansen krijgt in het leven. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat zowel Sander als Carine ons op 16 november meenemen in de wereld van kansenongelijkheid.

Benieuwd naar alle sprekers? Kijk dan hier!

Wie neem jij mee?

Omdat dit onderwerp van belang is voor iedereen, geven we je de gelegenheid om een +1 mee te nemen. Deze persoon kan zowel van binnen als buiten je organisatie komen. Het enige wat we vragen, is dat die persoon zich even aanmeldt!

Kortom

📅 16 november 2023

⏰ Vanaf 16:00 tot ongeveer 23:00

📍 Energy Barn (Zernikelaan 17, Groningen)

Share This Event

bottom of page