top of page

wo 26 mei

|

Groningen

Jongeren naar de top - Balans als basis

Hoe blijf je mentaal gezond in onzekere tijden? Hoe kun je effectief omgaan met stress? In dit interactieve webinar deelt psycholoog Thijs Launspach zijn visie op hoe je mentaal gezond kunt worden en blijven. Stel vragen aan Thijs tijdens het webinar en maak kans op zijn boek! Foto: Nanda Hagenaars.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Jongeren naar de top - Balans als basis
Jongeren naar de top - Balans als basis

Datum & plaats

26 mei 2021, 19:10 CEST

Groningen, Groningen, Nederland

Over het event

Jongeren naar de top - balans als basis

Onder het motto; Young Professionals: talent van de toekomst hebben we het vorige kwartaal het event Jongeren van Betekenis georganiseerd. Hierin nam Talitha Muusse ons mee hoe jij binnen jouw organisatie als young professional van betekenis kunt zijn (gemist? kijk het hier terug). Om van betekenis te kunnen zijn, is het nodig dat de “basis” op orde is. Maar wat is de basis? En hoe vind je balans binnen je werk, maar ook tussen werk en privé? En in hoeverre heeft corona dit in de war geschopt?

Woensdagavond 26 mei staat in het teken van het vinden van deze balans. Thijs Launspach geeft een lezing en neemt je mee in de wereld van de millennials: onze twijfels, mindset en de uitdagingen waar we tegenaan lopen op de arbeidsmarkt. Verder is Thijs een duizendpoot: psycholoog, docent Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, schrijver en trainer. Kortom, een saaie avond zal het in elk geval niet worden!

Mocht je alvast vragen hebben voor Thijs, stel ze dan gerust alvast door op deze mail te reageren! Tijdens de lezing zullen deze vragen aan Thijs gesteld worden.

Blok woensdagavond 26 mei in je agenda!

Digitale inloop: 19:15 uur (en voorbereiding: zet je eigen borrel klaar!)

Start: 19:30 uur

Eind: 21:00 uur (inclusief vragenronde)

En er is meer ...

Wist je dat er een vervolg komt op dit event? Op 9 juni gaan we met HR verantwoordelijken van diverse Noorderlink organisaties in kleine groepjes verder in gesprek. Hoe begeleiden zij young professionals naar de top binnen hun organisaties? We hopen dat dit weer live kan, en anders zal het event online aangeboden worden. Houd onze socials en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie en de aanmeldlink.

Share This Event

bottom of page