top of page

do 30 mrt

|

Groningen

Mindfulness meets kickboksen

Ben jij klaar voor een fysieke én een mentale uitdaging? Op donderdagavond 30 maart steken we onze handen uit de mouwen, maar keren ook weer in onszelf.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mindfulness meets kickboksen
Mindfulness meets kickboksen

Datum & plaats

30 mrt 2023, 18:30 – 21:30

Groningen, Koningsweg 27, 9731 AR Groningen, Nederland

Over het event

Tijdens de interactieve boksclinic gaan we aan de slag met onze persoonlijke groei en ontwikkeling. Samen zorgen we voor een leerzame avond die je niet snel zult vergeten! Met gedragswetenschapper, psycholoog en A-klasse kickbokser en karateka Niels Wilmink, gaan jullie de mat op voor wat beweging. Als mooie tegenhanger neemt Kris Wijma, psycholoog en eigenaar van MindKlub, je mee in een niet-zweverig en laagdrempelige manier van meditatie. Kortom: hier leer je mentaal trainen! 

Praktische info

Trek sportkleding aan (voor het kickboksen) en neem warme kleding mee waar je je comfortabel in voelt (voor de mindfulness oefening). Heb je toevallig bokshandschoenen in de kast liggen? Neem die dan mee! Heb je deze niet? No worries, er zijn op locatie genoeg beschikbaar.  

Waar gaan we mee aan de slag tijdens de avond?

  • Het maken van keuzes
  • De invloed die je hebt op deze keuzes
  • Hoe sporten helpt bij het maken van deze keuzes 
  • Wat kickboksen doet met je mentale gezondheid en weerbaarheid

Niet met lege maag naar huis

Om de avond samen af te sluiten krijgt iedereen een lekkere smoothie. Zo sluiten we de avond gezond af! Een keer wat anders dan bier en bitterballen ;)

Share This Event

bottom of page